Vacature stagiair / medewerker (M/V) Ondernemingsrecht

Omschrijving

VLVM advocaten is een gefocust nichekantoor dat zich toelegt op een welbepaald aantal vakgebieden. Het ondernemingsrecht in de brede zin is één van deze kern-vakgebieden. Flexibel en krachtig. Dat is wat we willen zijn. Ten dienste van de klant.

Het ondernemingsrecht wordt aangestuurd door Mr. Christophe Van Mechelen. Hij is als advocaat voornamelijk actief in het ondernemingsrecht in de ruime zin en meer in het bijzonder het vervoersrecht, maritiem recht, bijzondere handelscontracten (concessies, agenturen, …) alsook het vastgoedrecht.

Mr. Roeland Vanstaen flankeert hem in dit vakgebied en heeft een uitgesproken focus op het vennootschapsrecht (overnames, begeleiding van onderhandelingen, opstellen van contracten), het insolventierecht (gerechtelijke reorganisatie, faillissement, herstructurering) en de intellectuele rechten (auteurs- en merkenrecht).

We zijn op zoek naar een advocaat-stagiair(e) om het departement ondernemingsrecht te ondersteunen en mee vorm te geven.

Profiel

U heeft een sterke interesse voor en grondige kennis van het ondernemingsrecht in het algemeen alsook een bijzondere interesse voor het logistiek recht, het vennootschapsrecht en het insolventierecht.

U bent ondernemend en pragmatisch ingesteld. U werkt efficiënt en oplossingsgericht in functie van de noden van het cliënteel.

U beschikt over een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidszin en werken in teamverband vormt voor u geen probleem.

Uitstekende studieresultaten en een goede talenkennis (minstens van het Engels) strekken tot aanbeveling.

Wij willen u de mogelijkheid bieden om uw kennis in het ondernemingsrecht in het algemeen verder uit te diepen in een professionele, dynamische en aangename werksfeer en daarbij in het bijzonder ervaring op te bouwen in de materies waarop Mr. Christophe Van Mechelen en Mr. Roeland Vanstaen zich toeleggen.

Meer info?

Is dit iets voor u? Aarzel niet om ons te contacteren!

T 0032 (0)3 369 28 00

E christophe.vanmechelen@vlvm.be of roeland.vanstaen@vlvm.be