Vacture administratief medewerker (m/v)

Robin (m/v) to our Batman 

Advocatenkantoor Van Laer Van Mechelen bouwt aan succesverhalen.

We are different lawyers. We luisteren naar de noden van particulier of professional en geven custom made advies in mensentaal. Ons recept werkt: onze business is booming, we groeien als kool en daarom zoeken we ondersteuning. We kijken uit naar een Office Assistant of Business Sidekick, iemand die de boel draaiende houdt, wanneer de business hun ‘perfect unicorn’ najaagt. We willen de “Robin to our Batman”, de “Watson to our Holmes”. We zoeken een achter-de-schermen super hero!

Your job

Terwijl de advocaten speuren naar de speld in de hooiberg van wetten en bezwaren, ben jij de onmisbare all-rounder / boekhoudkundig medewerker / duizendpoot. Part time ondersteun je onze office assistant met administratieve en boekhoudkundige taken: – Je bent process owner voor het AP en AR proces: je zorgt ervoor dat de facturen van onze onmisbare leveranciers geboekt en betaald worden en dat onze koninklijke klanten op tijd een correct factuur krijgen, zodat ze ons met de glimlach betalen voor de excellente service. – Is de klant een factuur uit het oog verloren? Jij brengt het weer vriendelijk onder de aandacht! – Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning op IT niveau en boetseert mee aan ons immer beter wordend systeem – Wanneer de business klinkt op een nieuwe samenwerking, schiet jij in actie: je stelt een contract op en zorgt ervoor dat beiden partijen hun gouden pen kunnen bovenhalen voor le moment suprême. – Je versterkt de #VLVM brand op social media: je liket, tagt en sharet boeiende business content en selfies van onze laatste teamfestiviteiten op Linkedin en Facebook.

Who are we looking for?

We zijn op zoek naar de Elon Musk van de admin, met de loyaliteit van Michelle Obama en de accuraatheid van Lionel Messi. Daarnaast zoeken we een warme persoonlijkheid die een toegevoegde waarde biedt aan het team en zich thuis voelt in een dynamische en groeiende omgeving. Bij voorkeur heb je ook een Bachelordiploma en ervaring met AP en AR. Een woordje Engels en kennis van MS Office gaat jou helpen.

 

Contact us

Interesse, vragen, zin in koffie? Contacteer Julie De Paepe ( julie.depaepe@vlvm.be).