VLVM breidt uit met vennootschapsrecht en arbeidsrecht!

VLVM breidt uit! Er werden 2 bijkomende departementen opgericht om u nog beter te kunnen bijstaan.

Vandaag kan u onder de deskundige leiding met al uw vragen terecht bij Roeland Vanstaen omtrent het vennootschapsrecht en het ondernemingsrecht. Maxim Korthoudt zal u kunnen bijstaan in het arbeids-en sociaalzekerheidsrecht.

Beiden vervoegen als junior-partner het kantoor en werden door VLVM gerekruteerd bij gerenommeerde kantoren in hun vakgebied.

Roeland Vanstaen bouwde een ruime ervaring op als generalist in het ondernemingsrecht en als specialist in het vennootschapsrecht met een focus op het begeleiden van investeringen en overnames. Op het raakvlak van deze disciplines bekwaamde Roeland Vanstaen zich verder in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden en het realiseren van herstructureringen, al dan niet via gerechtelijke weg.

De combinatie van deze vaardigheden maakt Roeland Vanstaen een vertrouwenspersoon en een vast aanspreekpunt voor de ondernemers met wie hij samenwerkt.  Roeland Vanstaen streeft voor zijn cliënten met een oog voor detail naar doelgerichte/-treffende oplossingen op maat.

Maxim Korthoudt beschikt over een uitgebreide praktijkervaring binnen het arbeids- en sociaalzekerheidsrecht met een bijzondere focus op het ontslagrecht.  Doorheen de jaren bekwaamde Maxim Korthoudt zich binnen deze disciplines in het begeleiden van werkgevers en werknemers in onderhandelingen en betwistingen voor de rechtbank. Ook in besprekingen met de sociale inspectie staat Maxim Korthoudt zijn cliënten met raad en daad bij.

Maxim Korthoudt combineert een doorgedreven juridische kennis met een doelgerichte en persoonlijke aanpak.

VLVM Advocaten staat meer dan ooit voor u klaar!